Hjælperiet

Hjælperiet - alle har krav på rent og ordentligt tøj


Hjælperiet er en tøjbutik, hvor hjemløse og socialt udsatte kan handle gratis. Butikken fungerer som et tilbud under Morgencafé for Hjemløse. Hjælperiet har et bredt udvalg af tøj, sko, soveposer, hundemad, gamle mobiltelefoner samt andre basale fornødenheder såsom personlig hygiejne. Hjælperiets filosofi er, at selv om man er hjemløs, har man krav på at have ordentligt og rent tøj. 

Både tøj, fodtøj og andet udstyr som soveposer og telte er doneret af private og efterfølgende ordnet og sorteret, så det er klar til Hjælperiets brugere. Alt brugbart tøj afleveret i butikken kommer kun de trængte til gode.

Hjælperiet modtager donationer af tøj, tasker, telte, telefoner mv. alle hverdage i tidsrummet 7-13 på Theklavej 48, 2400 København NV. Ved spørgsmål ring 61 69 05 64.

Seneste nyt:


Kan du undvære en varm trøje til en hjemløs?

Vinteren står for døren, og særligt på denne årstid spiller Hjælperiet en afgørende rolle for vores hjemløse. Vi har desværre ikke nok på lager til at gå den kolde vinter i møde, så hvis du har mulighed for at rydde op i tøjskabet, vil vi være taknemmelige. Vi mangler især:

Herrebukser i små størrelser
Herre t-shirts
Vinterjakker
Vinterstøvler
Varme trøjer
Varme soveposer
Telte
Gamle mobiltelefoner

Man kan komme forbi Theklavej 48, 2400 København NV alle hverdage kl. 7-13. Det vil være en stor hjælp og gøre en stor forskel for vores hjemløse. 

 

Genbrug af brugte mobiltelefoner

Har du en gammel mobiltelefon?

Lige nu er vi løbet tør for gamle mobiltelefoner i Hjælperiet, så hvis du har en gammel en liggende hjemme i skuffen, vil vi være meget taknemmelige for at modtage den.

Når man bor på gaden kan en telefon og et taletidskort være en livsvigtig ting og være medvirkende til, at båndene til ens nærmeste ikke bliver brudt. Og selv om der ikke er penge tilbage på kortet, kan man stadig blive ringet op. Det betyder, at vi altid kan komme i kontakt med 'vores' hjemløse. Det er en sikkerhed både for den hjemløse og for os.

 

Soveposeindsamling

Soveposeindsamling på festivaler

One man's trash, another man's treasure

Landets største festivaler forsyner Danmarks hjemløse med soveposer, telte og andre ”festivalefterladenskaber”. Hvert eneste år efterlader landets festivalgæster soveposer, liggeunderlag og andet ”skrald” på festivalernes campingområder. Ting, der ikke er brug for, når musikken er stoppet, men som kan spille en afgørende rolle for gadens hjemløse. Giv Din Hånd har de seneste år indsamlet soveposer på tre festivaler og distribueret dem videre til hjemløseorganisationer i landets fem største byer. De indsamlede artikler har stor værdi for gadens folk i især vinterhalvåret.
 

Se flere nyheder her - tryk her